How can I make VLAN ( 3 different locations with IP phone ) of ten users in each office?

تم إضافة السؤال من قبل ABDUL RAFI NADUKKANDY , Network Eng. ,System Administrator, Technical Support,Sales &Purchase Manager, Sales Executive , NOTWORKING
تاريخ النشر: 2016/04/22
Naresh Anjara
من قبل Naresh Anjara , Lead Network Administrator , Wipro Limited

1st create vlan in L2 switch then pass on all uplink. after that in L3 bying this vlan  for interface with ip add. and connect direct users.