What method is used to insert a photo in data phpmyadmin?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed ragab , Controleur , NEWREST
تاريخ النشر: 2016/04/20
Muhammad Idrees Reki
من قبل Muhammad Idrees Reki , Supervision of Superintendent , Office of the District Health Department Khuzdar

There are some data type which can be used inserting and retrieving images in phpmyadmin.

TINYBLOB

BLOB

MEDIUMBLOB

LONGBLOB

Mazin Ahmed Altoum Alhussain
من قبل Mazin Ahmed Altoum Alhussain , IT Technical Support Engineer , شركة البترول الذهبي

TINYBLOB

BLOB

MEDIUMBLOB

LONGBLOB