Which layer mpls vpn working? Either layer 2 or layer 3.

تم إضافة السؤال من قبل Manikandan Palanisamy , Senior Network Engineer - Ip Backhaul Engineer , Reliance SMSL Limited
تاريخ النشر: 2016/04/10
Rashad Khan
من قبل Rashad Khan , Lecturer CS/IT , Superior University, Lahore

MPLS VPN are of three types

Point-to-Point

Layer 2 MPLS VPN - VPLS

Layer 3 MPLS VPN - VPRN

Shakir Ahmed
من قبل Shakir Ahmed , Sr. Principal Infrastructure Engineer , Mphasis Limited

mpls l3 vpn is the most popular application as of now. mpls l2 vpn is emerging as is expensive at the moment.