What’s the difference between mpls vpn and csc (carrier supporting carrier)?

تم إضافة السؤال من قبل samir abdulrahim , Senior Telecom & IT Consultant , STC
تاريخ النشر: 2013/10/07
Tarek Mabrouk  Menshawy
من قبل Tarek Mabrouk Menshawy , Network and Security Head , CICAPITAL

MPLS VPN in normal cases designed to connect customers or sites connected to the same or work inside the same carrier or ISP network, and CSC VPN is especial case of MPLS VPN designed to work between deferent carriers and it called inter-Autonyms Systems (AS) MPLS VPN