ﻣﺎ ھى اﻗﺻﻲ ﻣﺳﺎﻓﺔ ﺑﻳن اﻻﺳﻳﺎخ و ﺑﻌﺿﮫﺎ ﻓﻲ اﻟﺑﻼطﺎت؟?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Sharaf Sharaf , construction site manager , MAJAL ALENJAZ CONTRACTING CO.
تاريخ النشر: 2016/03/29
Sameh Gabal
من قبل Sameh Gabal , TECHNICAL OFFICE ASSOCIATE MANAGER , HASSAN ALLAM PROPERTIES

the maximum spacing between bars is 20 cm

Firas Habalti
من قبل Firas Habalti , Site Engineer , Azmeel Constrouction company

one way slabs : 1.5 * thickness of slabs . maximum 20 cm

Two ways slabs : 2 * thickness of slabs . maximum 20 cm Thank you

khan Muhammad Mukhtiar
من قبل khan Muhammad Mukhtiar , project manager , AAJ technologies

in civil engineering field QS means preparation of record of cost and contracts through out the whole span of project.

amr khalil
من قبل amr khalil , Technical office engineer , African Consultant Office

maximum dist. between rft. bard 250mm

Amer AL Azzawi
من قبل Amer AL Azzawi , Ampro Construction Ltd

  We typically leave 18" between the countertop and the bottom of the uppers,20 Cm between

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

thankscm between   one and  two

حارث شرف محمد زبارة zabara
من قبل حارث شرف محمد زبارة zabara , مشرف موقع , الصندوق الاجتماعي للتنمية

25 cm depending on specifications of the US Code

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ...............20cm