What is cross merchandising? How does it affect our sales? Would you recommend this visual merchandising technique or not? Please justify your answer.

تم إضافة السؤال من قبل Charimar Ferrer , Senior VM , Noul Central Markets (Bloomingdale’s-Kuwait)
تاريخ النشر: 2016/03/29
Raymond Tan
من قبل Raymond Tan , Area Visual Merchandiser - GUESS KSA , Al Futtaim Group

Cross Merchandising is essential on visual merchandising.. its make your display more strong presentation.