What is the difference between Visual Merchandising and Sales?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Hameed Khan Khan , Sr. Civil Officer , Attock Cement Pakistan
تاريخ النشر: 2015/06/20
Mumtaz  hussain syed
من قبل Mumtaz hussain syed , managing , HYIGINE. Corporation

the  basic difference b/w  visual  merchandising  and  sale  is  only  presentation  using online  soft wear showing  complete know how in  picture