What statements are required of a Non-Profit organization?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator
تاريخ النشر: 2016/03/26
Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

Balance Sheet and Receipt and Payment Account

manaf almas
من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS

1. Receipts & payment account

2.Income & Expense account

3.Balance sheet

Mohammad Iqbal Abubaker
من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator

 I agree with the answer given by Shazia Anees   Assistant Manager Finance and other bayt.com friends.

Sudheer Basheer
من قبل Sudheer Basheer , Senior Accountant , Geojit Financial Services Ltd

Income and Expenditure Account and Balance sheet are mainly keeping by non profit organization.

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

Receipts & payment account & Balance sheet==============