Which of the following financial statement summarizes the profitability of an organization for a particular period?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/06/01
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option B is the right answer.

Abbas  Bharmal CA Inter M com Looking for New
من قبل Abbas Bharmal CA Inter M com Looking for New , Senior Accountant , Msheireb Properties

B. Trading and Profit & Loss Account.

Zohaib Afzal MBA ACCA CISA
من قبل Zohaib Afzal MBA ACCA CISA , HEAD OF ACCOUNTS , FUNDAMENT SPC

Statement of Profit & Loss Account

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(B) is the right Ans.

Thank you..