What are the fields where you see maximum use of Auto CAD?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Hussain , Quantity Surveyor , Sultan Engineering & Construction (pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2016/03/24
azhar chote
من قبل azhar chote , manual and cad designer , kuberbox jewelry

all designing field where you want to create new design.

Noufal Ali
من قبل Noufal Ali , Designer (2D & 3D) , SAUDI FAN INDUSTRIES

I think all engineering fields need autocad.

Mohammed Borham
من قبل Mohammed Borham , Senior Procurement Engineer , Saudi Bin Laden Group

I can't imagine engineering without autocad :)

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

I see Autocad in different fields of engineering

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Autocad is approperiate for all engineering pranches

Thanks

Mostafa Mahmoud
من قبل Mostafa Mahmoud , Teaching Assistant , Elsalam Higher Institute For Engineering and Technology

Engineering is the most use of it

Muhammad  Fahim
من قبل Muhammad Fahim , Assistant Professor , Sarhad University of Science & Information Technology, Peshawar

Construction Engineering, Electrical wiring Design for large buildings

tabish ali khan
من قبل tabish ali khan , Technical Assistant , Mewar University

There are Maximum use of Auto-CAD in Mechanical and Civil Designing Field.

عطيه يحيى
من قبل عطيه يحيى , محري خرائط , مكتب هندسي

Amount to take advantage of AutoCAD software in mapping and interfaces only was it 3D or 2D can also take advantage of it in print some report

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

 iapologize for the answer and thanks