What are the largest cat breeds that make great pets?

تم إضافة السؤال من قبل Nuha Ali , writer , freelance
تاريخ النشر: 2013/09/19
Ammar Mubarak Mustafa Makkawi
من قبل Ammar Mubarak Mustafa Makkawi , KUKU DAIRY AGRICULTURAL SCHEME GENERAL MANAGER , Ministry of Agriculture, Animal Wealth and Irrigation

There is Savannas, Jambi Cats, Safaris, Bengals, Habari, Servals, most of these are larger cats... but very expensive and require special care according to the breed.

ayman abdel-khalek
من قبل ayman abdel-khalek , supervisor , Ghannam

المانكس والهيمالايا  والمالينيز

Hello dear Nuha Ali

The largest breeds of domestic cats pet is a good breed called ( Siberian