What is the maximum expiry time of Hot filled juices in PET Bottles?

Kindly tell me what is the maximum duration of expiry for hot filled juices in PET Bottles.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Dar , High Potenial Director Imports & Exports , SMB Universal SDN BHD
تاريخ النشر: 2015/06/09
Priyanka Walase
من قبل Priyanka Walase

maximum 1 week...nahitar pani kharab houn tumch stomach karab hoin

ajaz al baloshi
من قبل ajaz al baloshi , Maintenance Superviseor , Krystilite Product PVT LTD

on cool5 month on hot3.5 month

Muhammad Dar
من قبل Muhammad Dar , High Potenial Director Imports & Exports , SMB Universal SDN BHD

For Hot Filled Bottles, shelf life is3 to4 months.