Can we select multiple option from same frame in windows operating system? 1. Yes 2. No. 3. I Can't Understand the question.

تم إضافة السؤال من قبل Syed Hammad Raza Shah , Computer Operator , The Punjab Employees Social Security Hospital Jauharabad
تاريخ النشر: 2016/03/15
Syed Hammad Raza Shah
من قبل Syed Hammad Raza Shah , Computer Operator , The Punjab Employees Social Security Hospital Jauharabad

No, because one option can be select within a frame in windows Operating System.