You’re going to upgrade vCenter and the old vCenter is running on Windows Server 2003. What Windows Operating System is required for vCenter 5.x?

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Tharim Kharni , IT Solutions Professional , GulfNet Solutions Company Limited
تاريخ النشر: 2016/06/02
Prabu Deivasikamani
من قبل Prabu Deivasikamani , IT, Telecom & Ucaas Engineer , Etisalat (Emircom LLC)

 bundled Microsoft SQL Server 2008 R2 Express database

*  vCenter Server 5.x requires a 64-bit operating system and cannot be installed on a 32-bit operating system

Kashif Hussain
من قبل Kashif Hussain , Lecturer , GC Universty Faisalabad

Minimum Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 264-bit

Walid Tabesh
من قبل Walid Tabesh , Group IT Service Support Team Leader , Azadea Group Holding

vCenter 5.x runs on Windows server 2003 service pack 2 and on Windows server 2003 R2 and R2 + SP2