How do you get Cooperation from Other Departments?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Sherif , Financial Consultant , Alkhowailed Group (AZDA Company in KSA & EGYSA company in Egypt & More than 11 companies )
تاريخ النشر: 2016/03/15
wahyu wahyu
من قبل wahyu wahyu

by always establish contact and maintain communication

Ramy Ashour
من قبل Ramy Ashour , 1- Member of the Committee Affairs Office 2- Director of International Relations , Egyptian National Commission for UNESCO

By Asking the member in other depatments about the work in this section