How to Perfrom a Job Hazard Analysi?

تم إضافة السؤال من قبل MOATAZ ABD AL-DAYIM HUSSEIN MOHAMED SHALABY , Environment, Health & Safety manager , ORASCOM CONSTRUCTION INDUSTRIES
تاريخ النشر: 2016/03/12
Ammar Al Ghadani
من قبل Ammar Al Ghadani , HR Manager , OHL Industrial & Partners LLS

Involve employees. Discuss what you are going to do and why. ...

  • Review your company's accident/injury/illness/near miss history to determine which jobs pose the highest risk to employees.
  • Identify the OSHA standards that apply to your jobs. ...
  • Set priorities.