What is the difference between Risk Assessment and Job Hazard Analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Vergara Al Glenn , QHSE Manager , DAR Engineering
تاريخ النشر: 2015/11/29
ramzy nobani
من قبل ramzy nobani , Cards Fraud Analyzer , Arab Bank

Risk assessment: to locate potential hazards and/or threats and analyze potential impact.

Job Hazard Analysis: is a risk assessment tool used to identify and manage workplace hazards