How many points do you need to draw a line using Absolute Coordinates?

تم إضافة السؤال من قبل ameer tadpatri
تاريخ النشر: 2016/03/11

We need two points to draw a line using Absolute Coordinates.

Mohammed Borham
من قبل Mohammed Borham , Senior Procurement Engineer , Saudi Bin Laden Group

First point & second  point...

tabish ali khan
من قبل tabish ali khan , Technical Assistant , Mewar University

Two Points. Coordinates of starting point and End point of line.