Projected Financial Statements can be prepared only if several other budgets are available, true?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hakeem Meerashahib , Branch Manager , Sri Lanka State Trading (General) Corporation
تاريخ النشر: 2016/03/09
IMRAN ALI MOHAMMED
من قبل IMRAN ALI MOHAMMED , Accounts Officer , M/s. Euro Glazing Ltd

The answer is 1. True

The reason is based on the available budgets a picture can be drawn about the projected financial statements.

Frank Mwansa
من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER

True . projected financial statements are prepare after other budgets are done e.g sales budget, production budgets etc

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

First answer

 ..............1. true

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

true ......................................................................

Mohamed Soliman
من قبل Mohamed Soliman , Sr.Financial analyst , Universal Group

I think sometimes we can use the historical performance for forecasting if we have a lack of breakdowns