Is it possible to prepare interim financial statements without journalizing and posting adjusting and closing entries? How?

تم إضافة السؤال من قبل Edgar Mejia , School Head , DepEd Sorsogon
تاريخ النشر: 2014/10/07
SATHISHKUMAR M SATHISHKUMAR
من قبل SATHISHKUMAR M SATHISHKUMAR , PRODUCTION ENGINEER , Kali MHS Private Ltd, Kumbakonam

NO. WITHOUT CLOSING AND PASSING ENTRIES WE CAN'T PREPARE INTERIAM FINANCIAL STATEMENTS