In rental equipment business company how we treated machine depreciation cost ,is it direct cost or indirect cost?

تم إضافة السؤال من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS
تاريخ النشر: 2016/03/07
Ali Sajid
من قبل Ali Sajid , Sr Financial & Management Accountant , Levels Tea & Café

Depreciation is always an indirect cost it is debited and capital asset account is credited.