Which one of the following alternatives correctly classifies the business application to the appropriate costing system?

Job Costing System Process Costing System

A. Wallpaper manufacturer >>>>> Oil refinery

B.Aircraft assembly >>>>> Public accounting firm

C.Paint manufacturer >>>>> Retail banking

D.Print shop >>>>> Beverage manufacturer

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sabry , Finance Manager , GMC for Engineering & Feeding Industries (S.A.E)
تاريخ النشر: 2015/01/25
Lesley Lanag CMA CPA
من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)

D.Print shop >>>>> Beverage manufacturer

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Option (D) >>>>>>>>>>>>   .Print shop >>>>> Beverage manufacturer (job and process costing in order)

Arnel Yabao
من قبل Arnel Yabao , SALES SUPPORT OFFICER , Almana and Partners w.l.l

D. Print shop»»»» Beverage manufacturer