Audit can be explained in relation to agency theory. True or false?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/02/26
Abdul Khalique
من قبل Abdul Khalique , Finance Manager , Value Real Estate & Construction

True. Agency theory extensively employed in the accounting literature to explain and predict the appointment and performance of an auditor.