In designing a written audit plan, an auditor should establish specific audit objectives that relate primarily to the:

A) Cost-benefit of gathering evidence

B) Financial statement assertionsC) Timing of audit procedures

D) Selected audit techniques

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2015/01/23
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (B)  >>>>>>>>>>Financial statement assertions

Ezzidin Ibrahim
من قبل Ezzidin Ibrahim , Financial Controller , Karim Food Industries

D) Selected audit techniques

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

B) Financial statement assertions

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

Answer d

Selected audit. Techniques

zahoor ulhaq
من قبل zahoor ulhaq , ASSISTANT MANAGER ACCOUNTS AND FINANCE , SHEIKH ARSLAN ENERGY SOLUTIONS

D

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

Answer is D

imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

The correct option is (b) >>>>>>>> Financial statement assertions

Pradeep Chaturvedi
من قبل Pradeep Chaturvedi , Manager Accounts , Seagull Insurance Service Co. LLC

The correct answer is D ) Select Audit technique

Aamir Riaz Syed
من قبل Aamir Riaz Syed , Senior ISO Coordinator/ Senior Internal Auditor/HSE Officer , ALBAYAN HOLDING GROUP CO.Ltd Riyadh KSA

Regarding Auditing for finance Option B is Correct , but Regarding Quality Auditing option D.

Khurram Shaukat Memon
من قبل Khurram Shaukat Memon , Academic Research Writer , Freelance Academic Research Writer

I think option (d) fits to the question.