ايها افضل لعملك الشركة الضخمة متعددة الادرارات الشركات الصغيرة؟

تم إضافة السؤال من قبل Hamada Sarhan , Wood Furniture Production Manager , bedquarter factory
تاريخ النشر: 2016/02/20
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

لكل منهم مزايا وعيوب الشركات الكبيرة العمل فيها هيكون منظم وفيه لوائح ونظام ماشى ع الكل فيه ناس قديمة اكثر خبرة تقدر تستفيد منهم لكن عيوبها انك ممكن تفضل فى مكانك متترقاش او تختص بمهام معينة مش هتبقى ملم بكل الجوانب فلازم تطوير نفسك ذاتيا سواء بالكورسات او القراءة والاطلاع بجانب خبرتك فى الشركةالشركات الصغيرة العمل فيها بالاهواء الشخصية حسب مزاج صاحب العمل لا  فيه نظام واحيانا مفيش حقوق خبرتها مش هتكون زى الشركات الكبيرة لكن الميزة الوحيدة انك هتلم بكل صغيرة وكبيرة نظرا لصغر حجم اعمالها تقدر بعد كده تشتغل فى شركة اكبر فى منصب الى حد ما مرضى وطبعا تطوير نفسك ده شىء لا يتوقف وفى كل الاحوال الواحد بيحاول يستفيد من اى مكان بيشتغل فيه سواء صغير او كبير وبيتطلع للافضل دائما وده هيجى بالتعب والشغل على الذات وطبعا بعد توفيق ربنا سبحانه وتعالى

Ghada Eweda
من قبل Ghada Eweda , Medical sales hospital representative , Pfizer pharmaceutical Plc.

شكرا جزيلا علي الدعوة.

 بالنسبة لي شخصيا اذا الراتب متقارب  أفضل العمل في الشركات العالمية في مجال الأدوية وذلك لان من خلال خبرتي هي الأفضل في فرصة التطور   والخبرات في المجال العملي من خلال career path development  وبالرغم من الضغوط وزيادة التارجت الا انها بالاخص تعطي فرصة اكبر لنمو الخبرات والمهارات عن الشركة الناشئة الصغيرة التي توفر فرص وميزانية  اقل  للتدريب والتطوير training and development .

اتمني التوفيق للجميع.

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

افضل العمل في الشركات الكبيرة متعددة الادارات لان ما يهمني هو مديري المباشر بغض النظر عن عدد الادارات لان الشركة الكبيرة تعني استقرار اكبر

Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

أفضل الشركات الكبيرة لأن فرص التعلم بها أفضل و لها حجم من السوق اكبر .

hesham sayed. MBA
من قبل hesham sayed. MBA , Sales Manager , Egyptfoodsgrop

الشركات الصغيرة لن تتعلم فيها وتكتسب الخبرات نتيجة صغر حجمها وسهولة العمل بها وصغر نشاطها ولكن الشركات الكبيرة رغم صعوبة العمل بها والمجهود المطلوب ولكنها تكسب المهارات المختلفة وتثقل الموظفين بها وتعطى الدورات التدريبية بصفة دورية لتنمية مهارات العاملين بها وأيضا تجعل سيرتك الذاتية لها قيمة

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

فى بداية عملك التحق بالشركات الصغيرة لتحصل على خبرة وبعد ذلك الشركات الكبيرة لان العمل بها منظم

hesham awad mohammed abd alghafar
من قبل hesham awad mohammed abd alghafar , مدير اداري وتسويق في مكتب تخليص جمركي , مكتب تخليص جمركي بالسعوديه

بسم الله الرحمن الرحيم

الشركتان لكل مميزاته وعيوبه

فالكبيره اكثر تنظيما وعملا

واما الصغيره اسهل بادارتها عندما تكون على راس ادارتها وانت المتحكم بها

وافضل الصغيره وانا مديرها حتى استطيع استخدام الادوات بشكل افضل واضع خطتي التى استطيع تنفيذها ولايتحكم في تنفيذها غيري

اي ادير منظومتها على حسب مارسمت لها واتحمل مسئولية ما اقوم به

Ahmed Bakar
من قبل Ahmed Bakar , Customer Service Manager - Order Fulfillment Coordinator, Ecommerce , Al Futtaim Group

بالتاكيد الشركات الكبيرة لانها تمدك من الخبرة والتعليم والدورات التدريبية مالم تستطيع الشركات الصغيرة ان تقدمها لك , بالاضافة الا ان وجودك في شركات كبيرة يعزز مسيرتك المهنية وخبراتك في سيرتك الشخصية ويجعلك تختلط بموظفين ذات خبرات كبيرة وبيئة عمل احترافية

Mohammad Ashi CFA CMA
من قبل Mohammad Ashi CFA CMA , Group Finance Manager , QOAD

انا افضل الشركات الكبيرة لان الخبرة المكتسبة اكبر فيها لانك تمر بحالات محاسبية اكثر تعقيدا

Abdulaziz Abdelrahman Mohamed Mahmoud
من قبل Abdulaziz Abdelrahman Mohamed Mahmoud , Customer Service Sales Representative , A1 ENGINEERING Co. Ltd

كمهندس حديث التخرج أفضل العمل بالشركات الصغيرة لأثبت قدرتي على تطوير المنظومات الصغيرةوزيادة أرباح شركتي