In Employer's Perspective what are the best strategies that would create an impression in employee that "We are more than an Employer"?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/02/16
احمد الفاضل جلال الدين احمد
من قبل احمد الفاضل جلال الدين احمد , محاسب عام , شركة مجال التنميه للمقاولات واعمال الطرق

Employee satisfaction is the salary the employer satisfaction with the performance of the employee