What is best strategy in Hr ?

<p><em>What is the suitable and best strategy in Hr?</em></p>

تم إضافة السؤال من قبل SAGHEER AHMED , GM operation , Protecta Guard (pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2014/09/27
Asim Javed
من قبل Asim Javed , Counter General Manager , ChenOne Stores Ltd

Motivational Strategies Employee Evaluations and Rewards Trainings and Development Hiring Criteria and responses Immediate refill the vacant position

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

More OUTPUT from staff then providing less INPUT.