What is the most formal term for what is known as 'Plan B'? A crisis plan or A contingency plan?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/02/15
Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

A contingency plan is a better term.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Synonyms for plan B

noun replacement

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

 is a strategy we can use when our main goal or plan face changing will effect it