أود اقتراحات بشأن برمجة و تصميم موقع مخصص للتبرع بالدم؟

الهدف هو تسجيل اسماء و هواتف و زمرات الأعضاء

فإن إحتاج المرضى للدم يتم التواصل مع أصحاب الزمرات المطلوبة

أريد إقتراحات بشأن التصميم و البرمجة

هل أضع منتدي بالموقع؟

هل أضع نضام تسجيل الدخول؟

هل أضع رسائل داخلية بين الأعضاء؟

أم أن الناس يملؤون استمارات فقط

بدون تسجيل الدخول

تم إضافة السؤال من قبل hicham dachir , developement engineer , ELIT
تاريخ النشر: 2016/02/13
Abdulaziz Alshehri
من قبل Abdulaziz Alshehri , Senior Programmer , شركة تام للخدمات التجارية [warshaplus.com]

الأفضل هو مجرد استمارات

لأن يوجد من يحتاج للدم او من يرغب بتقديم الدم ولكن لايملك الخلفية التقنية الكافية له للتسجيل في منتدى او غيره

مع العلم انه يوجد موقع مثل ماذكرت وهو

http://b-blood.org/

عبارة عن استمارات وبحث

Faisal Alashir
من قبل Faisal Alashir , مهندس برمجيات , حوسبة

اقترح نظام تسجيل الدخول وخله بسيط جدا بحيث يسهل عليك حفظ البيانات في الداتا بيس والمستخدم يتمكن من استخدامه بسهولة

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

اجعل الموقع بسيط و التسجيل بسيط

و برأيي لا تضع منتدى في الموقع لأن سيكون بلا فائدة و هذا سيجعل زوارك مشتتين

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

مفيش احسن من اخذ الخبره من اصحابها وده معناه رؤية مواقع التبرع بالدم العربيه المشهوره والعالميه المشهوره

العربيه

موقع وقايه

موقع بنك الدم

وموقع رائع

الانجليزيه

فيرتشوال بنك

اكيد الي بيبحث عن التبرع بدمه مش عايز يعد مية سنه يملا بيانات , يعني سهله الموضوع لاقصى حد , وتوجد ملاحظه متخليش اسم الشخص يبان للحيطلبه عشان ياخد الدم عشان ممكن يكون المتبرع سيده , وممكن خيارات التواصل رساله نصيه يبقى افضل , ووقت الاتصال وده كله ابشن بس الاساسي الاسم والتليفون ومن رقم التليفون ممكن يتعرف الدوله اتوماتيك , وفصيلة الدم متهيالي مهمه بس كتير مننا ميعرفهاش فممكن يرسل له اخصائي لمعرفة الفصيله وده كله ممكن يتم عن طريق التليفون لمعرفة العنوان وتسجيله اتوماتيك في قاعدة البيانات وممكن تعمل شير بكل انواع الشير الي في الدنيا عشان الموقع ينتشر طبعا , على الاقل لو حد شافه يعمل شير

السلام عليكم

اخوي في موقع ممتاز جربته جديد

فكرته انه ما يعرض ارقام الناس في العلن

والتواصل يكون من خلال الموقع :

https://www.nbd.life

في بعد حق تواصل اذا حاب تتواصل معاهم