هل توجد علاقة بين حسن المظهر و التعليم بالمدارس ؟وإلى آى مدى تلعب هذه العلاقة فى التفاعل مع الطلاب ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed hussein , معلم لغة انجليزية - موظف فى محل خدمات كمبيوتر وانترنت منذ 2007 , الاستاذ
تاريخ النشر: 2016/02/07
Nader mohamed
من قبل Nader mohamed , Account Advisor , Raya Outsourcing

حسن المظهر : يعطى المدرس كاريزما امام الطلاب عمرعم مش هيجربوا بغلطوا ادامه طول ما هم شايفينه شكله كويس وابن ناس زى ما بيتقال بالعكس هيحبوه جدا ويحاولوا يبقوا زيه كمااان ودى اهم حاجهلان اساسا المدرس لازم يكون قدوه للطلاب