Which of the following types of products is most likely to be sold using personal selling?

A. Computers

B. Packaged food

C. Consumer goods

D. Distilled water

E. Apparels

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hendy , Commercial director & Co- founder , The matchers
تاريخ النشر: 2016/02/06
مصطفى عمر عادل ibrahim
من قبل مصطفى عمر عادل ibrahim , مندوب مبيعات , شركة الضعاين للتجاره والمقاولات

. Apparels Direct presentation of the client's best marketing methods