Abic Electronics sells computers for $5,000 each on a deferred payment

Abic Electronics sells computers for $5,000 each on a deferred payment plan of $1,000 down with the balance payable in4 equal quarterly installments of $1,000 the computers at a cost of $3,000.The journal entries are

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED KHATER , Financial Accountant , الرياض
تاريخ النشر: 2015/04/12
Naveed Iqbal
من قبل Naveed Iqbal , Senior Accountant , Hamdan AL Shamsi Lawyer & Legal Consultants

Dr Accounts receivables   5,000

Cr      Computer/purchases    5,000

being computer sold on deferred payment.

ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

    Please clarify the question according to data