What is a GIS Map?

تم إضافة السؤال من قبل Ajaya Mohanty Ajaya , District Project Officer , Odisha State Disaster Management Authority
تاريخ النشر: 2016/02/05
satya krishna ramayanam
من قبل satya krishna ramayanam , site in charge , RR ASSOCIATES

G I S means geographical information system using this we know the detailed report of any changes occur  in particular site as we needed

kabeer malangare
من قبل kabeer malangare , GIS Engineer , ATLAS POINT

haaaimy name is ahmed kabeer am a GIS engineer now am seeking gis job in dubai if u have any openings call me at GIS Mapping is preparing map by d help of arc gis software. for the collecting of earth surface features