انا طالب في الهندسه الزراعيه الفرقه التانيه جامعه الازهر وبفكر احصل علي شهاده معهد مساحه بالاضافه لشهاده الهندسه الزراعيه عايز اعرف ينفع الموضوع ده ولا لا ولو ينفع ايه الاجراءات اللي اتبعها وشكرا ؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed maged
تاريخ النشر: 2016/02/02
RAMI SHAAR
من قبل RAMI SHAAR , مساح خبير ( مشرف مساحين ) , شركة بن لادن للمقاولات

السلام عليكم

الفرعين مابيتقاطعو مع بعض ركز بالتخصص اللي انت فيه وانجح فيه أفضل من التشتت بأكتر من فرع وأكيد مهندس زراعي ناجح أفضل من مساح ناجح

وليد صالح
من قبل وليد صالح , أخصائى مساحة-ادارة مشروع واحة مكة , واحة مكة-الخريجى

السلام عليكم/دراسة علم المساحة توجد في هندسة شبرا ويتم الالتحاق عن طريق الثانوية العامة ويمكن التقدم لجامعات بها تخصص المساحة والخرائط

mohamed nabil elgendy
من قبل mohamed nabil elgendy , مهندس لاندسكيب وشبكات رى , شركة ايماك للمقاولات واعمال اللاندسكيب

نعم يمكن لحصول على شهادة المعهد والعمل كمهندس مساحه بها

حسين علي
من قبل حسين علي , مهندس , 7777

الحصول على عدة شهادات شي جيد يمكن ان تتطور من مهاراتك وخبراتك في الاختصاص .يمكن مراجعة المعهد عند بداية العام الدراسي والاستفسار

diaa abdalaal mostafa gad almotany
من قبل diaa abdalaal mostafa gad almotany , محاضر , دار الهندسه لاعمال المساحه ونطم المعلومات الجغرافيه

ينفع يجمع بين شهادتين ولكن هل تستيطيع ضبط مواعيد الاختبارات  يتم التقديم ولكن فى الخاص لانى الحكومى مش هينفع الانى الحكومى لازم تدرس فى مكان واحد حكومى فقد  وان افضل لك اخذ الدورات التدريبية المعتمدة فى مجال المساحة افضل لك من معهد المساحة

moh hashem
من قبل moh hashem

ينفع الجمع بين الشهادتين والاجراءات عادية جدا بتعرف مواعيد التقديم وغالبا فى منتصف سبتمبر وتقدم فى المعهد والافضل ممعهد المساحة بالهرم وهو لا يتطلب حضور

Hassan Daboul
من قبل Hassan Daboul , مسؤول قسم مساحة , الشركة السعودية للاعمال الكهرباء والمكانيك

ممكن حلو الانسان يكون مطلع على اي شي وفاهم ضمن المشروع يلي بيعمل فيه بس الاهم حب الشيء من اجل ان تبدع فيه

السيد احمد على رمضان
من قبل السيد احمد على رمضان , شيف حلوانى , اسكندريه للخدمات السياحيه

دراسة علم المساحة  الالتحاق عن طريق الثانوية العامة ويمكن التقدم لجامعات بها تخصص المساحة والخرائط

ينفع الجمع بين الشهادتين والاجراءات العادية