How can people who use injection drugs reduce their risk for HIV infection?

تم إضافة السؤال من قبل Hannah Mendoza , Operation Theater Nurse/ Registered Nurse , Mediclinic Middle East
تاريخ النشر: 2016/01/26
Phoebe Gay Peralta
من قبل Phoebe Gay Peralta , Registered Nurse , Al Maher Medical Center

People who use injection drugs can reduce the risk of HIV infection by keeping it sterile. Never letting other people use the same needle.