Control should be implemented to reduce risk to :

A. Zero B.Level at which management believes the risk benefits is less than its cost. c. The level of materiality specified by the audit commitee.

تم إضافة السؤال من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP
تاريخ النشر: 2014/07/11
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

The Answer is B" : Level at which management believes the risk benefits is less than its cost.

Arvind Kumar Yadav
من قبل Arvind Kumar Yadav , Assistant Manager Technical , Aristocrat India pvt Ltd

Yes, Avoidance of Risk. Risk Mitigation. Transfer of Risk. Risk Acceptance.

syed tahmul ullah hussaini
من قبل syed tahmul ullah hussaini , SENIOR MECHANICAL ENGINEER , SAUDI BINLADIN GROUP

OPTION B IS THE RIGHT ANSWER .LEVEL AT WHICH MANAGEMENT BELIEVE THE RISK BENEFIT IS LESS THAN ITS COST