What would you spend on? Massive Open Online Course Certificate earned from reputed University e.g HarvardX, MITX OR Bayt verified test certificates?

تم إضافة السؤال من قبل Omer Ayoub , Senior Data Analyst , King Abdul Aziz University
تاريخ النشر: 2016/01/22
Rawan Shupita
من قبل Rawan Shupita , Administration , ICC

I agree with the first choice :

Massive Open Online Course Certificate earned from reputed University e.g .

Yaros Perez
من قبل Yaros Perez , Coordinator / IT Analyst , Fundayacucho

I took a  MOOC course with Miriada X. All courses are organized and easy to learn. I recomended

it.  See your courses in https://miriadax.net/home