I am in Bangladesh. I have completed M.Pharm from a reputed university in Bangladesh. Is there any opportunity to get jobs outside bangladesh?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/10/04
Chaitnya Kumar
من قبل Chaitnya Kumar , Executive , The Kanoo Group

Hi,

First you need to check your M. Pharma Degree is valid in which countries or you have to appear for any exam to validate your M.Pharma Degree?

Once you find out this then you can apply in those countries where your M.Pharma is valid.