What is the treatment of Share Issue Cost under IFRS 10 If the acquirer will issue shares as a purchase consideration?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Saeed , Experienced Associate Auditor (Secondment) , Deloitte and Touche (Middle East)
تاريخ النشر: 2016/01/22
Abu Bakar Ashfaq
من قبل Abu Bakar Ashfaq , Senior Consultant , PricewaterhouseCoopers Middle East

Share issue cost will have a treatment as per IAS / IFRS9.