How to perform Loss Prevention and shrink reduction in Supermarkets?

تم إضافة السؤال من قبل Andja Gjoka , Loss Prevention Analyst , GUESS EUROPE
تاريخ النشر: 2016/01/17
Achuthanandan Nharakkattu
من قبل Achuthanandan Nharakkattu , Assistant Loss Prevention / Security Manager , Maid Al Futtaim Hypermarkets (Carrefour)

Proper Training to the Staff and Manager and monitor the follow up