In industry, in FMCG plant, how do we plan to control the cost/production tonnage and ideas for loss prevention?

تم إضافة السؤال من قبل khaled Mahmoud , Projects Manager , Beyti - Almarai
تاريخ النشر: 2013/09/01
Mohammad Meeran
من قبل Mohammad Meeran , Executive , Craftsman Automation Pvt. Ltd

Basically good packing and Storage methodologies will help us mainly Cost Control