C'et quoi les paramètre a respecter pour réussir une photos ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎

first we need a high quality camera like: Nikon D3200 DSLR Camera or canon + you need to now the place where from the picture need to be take

joan tambe
من قبل joan tambe , HOSTESS , MUSANGO

DO NOT GO TO CLOSE TO THE OBJECTIVE ZOOM PERFECTLY WELL TILL YOU GET A CLEAR VIEW OF THE OBJECTIVE AND CAPTURE THE BEST MOMENT STANDING AT THE WRIGHT ANGLE