ماهو اكثر برنامج يستعمل للمونتاج في القنوات الفضائية

تم إضافة السؤال من قبل ziad alkhodari , موظف , قناة الإخبارية السورية
تاريخ النشر: 2013/09/17
karam samy sayed abd el aziz
من قبل karam samy sayed abd el aziz , Editor and Media Relations Executive at the Embassy of the Kingdom of Saudi Arabia in Egypt. , the Embassy of the Kingdom of Saudi Arabia in Egypt.

Final Cut  from apple

Abdallah  Osman
من قبل Abdallah Osman , FTTx Planning & Design Engineer , SWEDTEL AB

its a Final Cut Pro( editing software developed by Macromedia Inc. and later Apple Inc.) !!