Which country pays high salary to an Electrical and Instrumentation engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Adeel Hashim , Planner material & maintenance , Saudi Arabian Fertilizer Company - Safco
تاريخ النشر: 2016/01/16
Md Momeen Pasha
من قبل Md Momeen Pasha , Instrumentation & Telecommunication Engineer , AL HARBI TRADING & CONTRACTING CO. LTD.,

Kuwait,Oman,SaudiArabia...

Rana Muhammad Shoaib
من قبل Rana Muhammad Shoaib , Senior Engineer E&I (Grade 5) , Presson Descon International (Pvt.) Ltd

Saudi Arabia, Oman, Dubai, Sharjah, Kuwait