As a Electrical / Maintenance Engineer, what would be my task?

Maintenance Engineer Competency, Operational Management Orientation, Skilled in Safety Inspection, Versed in productivity enhancement

تم إضافة السؤال من قبل Rotimi Akinwale , MEP Electrical Design Engineer , Al-Shamil Engineering Company, Dubai-UAE
تاريخ النشر: 2017/03/22
Muhammad Danish Mustaqeem
من قبل Muhammad Danish Mustaqeem , Junior Executive , Peoples Steel mill

*Before maintenance inform all concern depart.

*First Follow all safety instruction.

*Complete maintenance in given target time.

*Complete maintenance in safe and friendly environment.