انا فنى صيانة كمبيوتر (سوفت وير & هاردوير) و عاوز اشتغل فى مجالى لأنى بحبه جداً ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمود أحمد محمد الصياد , مدرب السوفت وير , شركة لاب توب لصيانة الكمبيوتر
تاريخ النشر: 2016/01/16
Ali Agami
من قبل Ali Agami , مسئول الصيانة هاردوير وسوفت وير , soft for computer

ابدأ بمشروح صغير ونمى قدراتك فى هذا المجال وحاول ان تكون مرن وصبور ومبتكر فى هذا المجال

ابو ismail
من قبل ابو ismail

حاول انك تبتدى بفكره مشروع صغير ومع الصبر والجهد هيكبر

Bassam Ali Mohammed Al-mamari
من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز

جميل جدا..

عليك الالتحاق بالشركات المختصة بهذا النوع من الاعمال

او ان تبدا مشروع الخاص في الصيانة و هندسة البرمجيات..

وربنا يوفقك