There are sometimes so many things that you have to do simultaneously. What is the one single thing you can do every day to ensure you remain focused and productive?

تم إضافة السؤال من قبل Johanna Wilhelmina Grey , Principle Environmental Practitioner , Sasol - Sasolburg Operations
تاريخ النشر: 2016/01/15
Hadeel Almazny
من قبل Hadeel Almazny , Head of International Dep. , United Group

To Do List and Daily Tasks list these are my life savers