ما هى نقطة البداية للتقدم فى تجارة الملابس بدون ديون والحالة المادية ضعيفة؟

تم إضافة السؤال من قبل Ashraf El-halawane
تاريخ النشر: 2016/01/14
ibrahim
من قبل ibrahim , مشرف خط , فيلوستى ابارلز

سرعه التسويق ودعايه للمنتج  وجوده عاليه

Mohamed Alamir
من قبل Mohamed Alamir , صنايعى , الاندلس

البحث عن المنتج الاقل تكلفة وعالى الجودة ويحتاجه السوق

Omar mohamed
من قبل Omar mohamed , جوكر , egypton fashon

اختيار المنتج الذى يكون اقل تكلفة طبعا مع مراعاة الجودة للحفاظ على سمعة الشركة و بنفس الوقت السوق في احتياج اليه

Mohamed Fouad
من قبل Mohamed Fouad , عامل انتاج , شركة الاسكندريه للملابس الجاهزة

البدايه بكميه بسيطه توزيعها يدويا واختيار جودة منتج عاليه حتى يتم البيع السريع  وجلب منتج مطلوب  وغير متوافر بالاسواق والبدء بالتوزيع علي الجيران والاصدقاء والمعارف وداخل عملك حتى  تكتسب الشهره وتجميع الاموال ثم فتح المجال الخاص بك

اختيار المنتج الذى يكون اقل تكلفة طبعا مع مراعاة الجودة للحفاظ على سمعة الشركة و بنفس الوقت السوق في احتياج اليه مثل الجيبات الكاجوال لطالبات الجامعة و التيشرتات للشباب

الخبره فالاداره طول مافي اداره مظبوطه كل حاجه هتمشي تمام

عبد الكريم شداد
من قبل عبد الكريم شداد , مكلف بالتسيير الإداري , سوناطراك

الخبرة في ميدان العمل من أهم نقاط البداية في التجارة