How to convince a donor to extend project when the goals and objectives are effectively achieved?

تم إضافة السؤال من قبل Aziz Ali , EHS Manager , Alstom Dubai Tram Depot
تاريخ النشر: 2016/01/10
Ahmed Khater
من قبل Ahmed Khater , ID& Fit- Out Construction Manager , Harmony Atelier Interior Design& Decoration

Projects cannot be extending due to the nature of project, it has definite time and scope