Of the following, who has the ultimate responsibility for meeting project quality objectives?

A. Project Engineer

B. Project Owner

C. Project Manager

D. Quality Assurance Manager

E. Functional Manager

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/12/21
Bharath kumar
من قبل Bharath kumar , BHARAT SANCHAR NIGAM LIMITED, Puducherry

C Project manager ............................ ....

towfigh Habibi vaskeh
من قبل towfigh Habibi vaskeh , Senior electrical Engineer , PSEA

B the project owner must be delivered the plant to operation.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Project Manager   --------------------